بررسی ویژگی ها و انواع ارقام گوجه فرنگی و تاثیر عناصر مختلف بر گوجه فرنگی و علائم كمبود آنها

مطالب دیگر:
📜مدل های تردی📜مدل های تردی مکس📜آموزش ارسال خودکار مطالب وبلاگ و وبسایت به شبکه اجتماعی📜آموزش جامع پشتیبان گیری از آیفون .آیپد .اپل واچ📜آموزش جامع و تصویری ساخت اپل آیدی توسط خودتان!!!📜نمونه سوالات درس منطق فازی و هوش مصنوعی📜آموزش جامع و تصویری پشتیبان گیری از تمام بخش های اندروید📜مجموعه کامل از دعای های دفع چشم زخم(چشم خوردن)📜آموزش تشخیص طبع و مزاج با ساده ترین روش📜جستجو فوق پیشرفته در گوگل📜استفاده از غذاهای دریایی به عنوان ترکیبات فراسودمند در پاستا📜راهنمای عملی تنظیم دادخواست حقوقی📜قانون چک به زبان ساده📜خواص دی الکتریک مواد غذایی📜فشار هيدرواستاتيك بالا شيوه‏اي نوين در فراوري غيرحرارتي دانه گندم📜اكستروژن مواد غذايي و ارزش تغذيه‏ اي آن‏ها📜مروری بر نقش تحقیق و توسعه در ایجاد برتری رقابتی📜چالش‏های کلیدی در آسیابانی و ذخیره سازی آرد کامل گندم📜جديدترين غني سازيهاي صورت گرفته در صنعت پاستا📜اندازه گیری ویژگی‏های رئولوژیکی خمیر با دستگاه فارینوگراف📜سن گندم مضرترين آفت گندم📜مهمترین ترفندهای موتور جستجوگر گوگل (آموزش مرحله به مرحله با عکس)📜تأثیر استفاده از شیرین کننده ‏های ذرت بر روی کیفیت کوکی📜اصول بنیادی و کاربردهای شناور سازی (بستر سیال) در صنایع غذایی📜اصول و کاربردهای سیستم انجماد بستر سیال در صنایع غذایی
پاورپوینت آماده 47 يك نوع آن گوجه فرنگي سفيد است كه داراي اسيد نمي باشد گوجه فرنگي را بايد هنگاميكه كاملا رسيده استداز بوته چيده و مصرف كرد زيرا گوجه فرنگي نارس و سبز است و براي بدن مخصوصا كليه ها مضر است البته در كشورهاي صنعتي گوجه فرنگي را كال مي چپاوپوینت درسی,تحقیق درسی , بررسی ویژگی ها و انواع ارقام گوجه فرنگی و تاثیر عناصر مختلف بر گوجه فرنگی و علائم كمبود آنها ,پاورپوینت آماده|ایی اِن|ens
این فایل درباره ی بررسی ویژگی ها و انواع ارقام گوجه فرنگی و تاثیر عناصر مختلف بر گوجه فرنگی و علائم كمبود آنها می باشد برای مشاهده جزئیات فایل به ادامه مطلب یا دریافت فایل بروید.

پاورپوینت آماده 47



















فسفر (p)



نقش اصلی این عنصر در تنظیم زمان رسیدگی محصول می باشد همچنین باعث افزایش مقاومت گیاه در برابر بیماری ها شده و در بهبود كیفیت و ظاهر میوه نقش مهمی دارد . اولین علامت كمبود فسفر در گوجه فرنگی ایجاد رنگ ارغوانی در سطح زیرین برگها می باشد . بعد از آن شاخه ها باریك و فیبری شده ، دمبرگها كوچك و میوه دهی به تاخیر می افتد .